expelliarmus Merhaba anneler. Kızım 30 günlük. Bugün farkettim dilinde böyle beyazlık var. Anca bu kadar çekebildim. Karbonatlı suyla silmeli miyim ? Süt lekesi mi pamukçuk mu 😐
masal2323 expelliarmus canım süt lekesi bu korkma ikincisi her mamadan sonra eğer emzirmiyor isen bir çay kaşığı çok değil azıcık su ver sonra o tabakalaşıp sonra kalınlaşıyor hiç geçmiyor
Emir123ali expelliarmus bulanık çıktığı için tam belli değil ama memeninizin ucunu her emmeden önce sirkeli suyla silerseniz eğer varsa geçer
Eslemin_Annesiii expelliarmus benim kızımda 30 günlükler aynı böyle olmuştu bi damla verdi doktor günde iki kez kullandım anında geçirdi faydasını gördüm
Dlnmlk expelliarmus damlayı biz de kullandık ama çare olmadı,her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı su verdim,bi de günde bi kere karbonatlı suyla sildim.zaten 3 aydan sonra kendi kendine geçti,sadece ben o tabakanın kalınlaşmasını engelledim
expelliarmus Eslemin_Annesiii yarın kontrolü var gidince gösteriyim bakıyım bize de yazar herhalde damladan 😐