HKyhn Tavana asılıyır matkapla. Hem sallanıyor hem yaylı oğlum 6 aylık. Saatlerce ayakta sallıyorum. Ve ayağımdan koyunca uyanıyor 😭😬 artık bi çözüm bulmak istiyorum. bu hamaktan kullanıp memnun kalan var mı ?
Nesse HKyhn direk sallamayı kesin çok zor olacak ama hamakta sallama sonuçta ne kadar rahatlatır bilmiyorum. Ben almıştım işe yaramadı da o yüzden böyle yazıyorum
Deletedmom0099 HKyhn arkadaşım kullandı ama çok alıştı unutturana kadar canı cıktı bende normal hamak kullandım aynı sekilde alıştı ve unutturana kadar akla karayı seçtim zaten büyükmüs yakında tutunup kalkar çok tehlikeli
HKyhn Nesse offf hiçbir şekilde uyumuyor ya. Ne beşiğinde ne kucakta ne yanına yatarak. İkinci oğlum. İlki hemen uyurdu sallayınca. İki yaşına gelince de yanına yatip elini tutuyordum uyuyordu. Ama bunda yıldım sallamaktan. bazen öyle ki gece bile sallıyorum 🤯
Deletedmom5284 Ben aldım işime yaradı ama çok uzun süre kullanmadım 6aydan küçüktü kullandığımda alışmasını istemedim gazı bitince kaldırdım
HKyhn Deletedmom0099 ayyy hakkaten mi yeaaa🥴 öyle alışıp kalacağı hiç aklıma gelmemişti. Bu durumu Bi düşüneyim. Teşekkürler