ebruuss böyle bişey varmı acaba 17 aylık oğlum var hiç bulantım olmamıştı şuan 6 haftalık hamileyim bulantıdan ölmek üzereyim kızın olur diyorlar doğruluğu varmıdır sizce ? birde mi bulantım için ne yapmalıyım nolur bana bi akıl verin anneler :(
MasalsMommy ebruuss Hiç alakası yok bir kızım var ve hamileliğimde bir kere midemin bulandığını hatırlamam
Birkucuksayrameselesi ebruuss hic bulantim olmadi yanj su sekil 9 12 haftalari arasinda cok hafif olmustu o kadar kizim oldu ama benimle ayni hamile olan kuzenim vardi dogumu yapincaya kadar bulanti kusmasi oldu oda kiz bunye ile alakali
egelsenkonuss ebruuss doğurana kadar hamile olduğumu bilmiyordum çok rahattı kızım oldu 😄 bulantı için haplar var doktorunuzdan isteyn
Deletedmom_72 ebruuss Bulantının cinsiyetle ilgisi yok benimde bulantım çok olmuştu prilam de diye bir hap kullandım hayatımı kurtardı resmen
Birprensesannesiii3850 Prilam vermisti doktorum braz fayda ediyordu. Kiz erkek bulanti degisiyomu bilmiyorum
Katun ebruuss hayır benim oğlum oldu ama 6.cı haftadan başladı bulantılar 14cü haftada bitti. Doktor prilam vermişti oda işe yaramayınca zofer kullandım
Ygz ebruuss 9 ay boyunca bulantıdan kusmaktan kilo verdim kilo almak yerine ama oğlum oldu. Bence böyle bişey yok🤨
[silindi] ebruuss oglum var ve doğuma kadar bulantı kusma ile geçti zofer diye bi ilac kullandım kanser hastalarına veriliyordu hamilelikte zararı yok demişti doktorum 10 tanesine 2 sene önce 75 tl veriyordum ama kurmayı direk kesiyordu
bebishmom [silindi] bana zofer demeyin bir ara bebeğimin adını bile zofer koymayı düşündüm. Zoferle günde 2 ye anca düşürebilmiştik kusmalarımı. O da çok baş ağrısı yapıyordu yan etki olarak. Allahım kabus dolu günlerdi
Katun ebruuss doktora sorun zofer yazar belki. Ben 5 kilo verince yazdı doktor hemen. Hastanede yat dedi 1 2 gün serum al yokndedim zofer yazdı
Deletedmom_72 ebruuss Yağlı baharatlı yeme canım bir süre tuzlu kraker ye bastırır biraz.Eğer prilam fayda etmediyse doktorunla görüş başka ilaç versin çok geçmiş olsun.O günler geldi aklıma sıvı sabunun kokusu bile ağlatıyordu
Pelloo ebruuss Benim bir kızım var hamile iken hiç midem bulunmadı bir kez bile. Cinsiyetle alakalı değil her annenin gebeliği farklıdır. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah…
Wolverine ebruuss 22 hafta hiç aralıksız bulantı kusma yaşadım serumla ayakta kaldım ama şuan 21 aylık oğlum var🤷🏻♀️ bence bünye meselesi
2prematureannesi ebruuss Bulantı ile cinsiyet belirleyeni ilk defa duydum benimde 2. Hamileliyim ama ikisinde de çok bulanti olmuştu ilki erkek oldu ikinciside erkek olacak