Aysenil_ Chicco polly2 sandalyesi ile chicco polly 2in 1 sandalyesi arasınfa kaldım.Tabiki chicco polly2 daha iyi ama arada 500₺ fark var.Buna değer mi acaba?
Parasetamoll Aysenil_ chicco poly 2 start kullanıyorum çokta memnunum diğer dediğiniz modeli çıkaramadım 😏
Neslisahh Aysenil_ chicco poly progress kullanıyorum önden iki tekerli nefret ettim en önemli özellik 4 teker gerisi hiç önemli değil ben koca sandalyeyi el arabası gibi taşıyorum bi dünya para verdik bide 🤦🏻♀️
Aysenil_ Parasetamoll siz kaça aldınız ebebekte 960₺idi chicco polly2 start ben şunu diyorum.https://www.hepsiburada.com/chicco-polly-2-in-1-easy-mama-sandalyesi--sunrise-p-AILECHI7918752?magaza=Hepsiburada
Aysenil_ Parasetamoll çok şaşırdım gerçekten şuan 700 ₺den daha ucuzunu bulamadım iyice bir araştırayım.
Aysenil_ Neslisahh şimdi internetten baktım gerçekten pahalı,evet ön ve arka tekerlekli olanlar daha kullanışlı.Teşekkürler
Aysenil_ [silindi] Evet gayet güzel birşeye benziyor ama aynı modelde çok fiyat farkı oluyor ona sinir oluyorum mesela fillisi internette 719₺
[silindi] Aysenil_ farkı ne sızde onu tercıh edın o zaman ha fıllı ha baykuslu 🙆🏼♀️ Ama ıyıce arastırın bence 600 e ınen fıyatlar olması lazım
[silindi] Aysenil_ hatta suan akakcede sarı olanı 693 lıra hadı bu aksamkı sevap poıntım sızden olsun 😂😂
Aysenil_ [silindi] evet ucuZ olanı buluyıorum ama sorun şu ki satıcısı amazon:) filli felan farketmez bir ürüne para verdikten sonra fiyatu düşünce üzülüyorum ondan sordum yani:)
Aysenil_ pamb allaallah ya ben 3-4 ebebeğe baktım 960₺nerdeyse iki katı,iyice bir araştırayım.Teşekkürler