Keremikonunannesi Senizinc Oğlum 11 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam, o da geçirmişti maalesef. Şurupları hatırlamıyorum ama 39 olursa fitil -paranox s- verebilirsin demişti. Çok kullanmak istemesemde2-3 gece ateşi yükseldiğinde vermiştim. 3 günde geçmişti çok şükür. Geçmiş olsun.
Mlkhrn Senizinc 4aylıkken atlattık. Bronşitle beraber. Enfluvir kullandık. Düşmeyen ateş antibiyotik gerektiriyor genellikle
marscicegi Senizinc iki sene önce oğlum geçirdi 2 yaşına girmek üzereydi ,ateşi hiç düşüremedik ,1 hafta sonunda koyuldu teşhisi yatış vermişlerdi bize serumlar la düzelmişti çok geçmiş olsun geçer inşallah hemencecik
ENA Keremikonunannesi paranox fitil haziran ayında zararı nedeniyle piyasadan toplatıldı bilginiz olsun. Elinizde varsa bile kullanmayın. Merak ederseniz internetten araştırabilirsiniz.
Senizinc marscicegi inşallah 🙏🏻 bizm 3 gündür ateş var bugun cok siddetliydi simdi zar zor düştü ateşi braz
Umutegem Senizinc biz yasamistik cnm 2 sene once dediginiz gibi ates bi turlu dusmuyorfu resmen cocuk elimde baygin kalmisti . Enflavur mu ne ole bi ilac verdi 2 gunde cocugum kendine gelmisti . Doktor 2 3 hasta eve missfir kabul etmeyin zorunlu olmadikca sizde cikmayin demisti
Keremikonunannesi ENA Evet paranox toplatıldı. Paranox s değil. Havale geçirmesini engelleyen bir fitilmiş s. O zaman da 39 u bulduğunda, doktorumuzun önerisiyle kullanıp faydasını görmüştüm. Tabi tercih sizin. Geçmiş olsun tekrar.
ENA Keremikonunannesi teşekkür ediyorum, bilmiyordum çünkü, şuan bende baktım s versiyonu parasetamol etken maddesi ile yapılıyormuş, bu da dediginiz gibi bebeklerde sıkıntılı durumlarda pek cok ilaç çeşidiyle kullanılıyor.