S2021S Kızlar konu başlığından da belli olduğu üzere bebeğimin memesinde sertlik var.. Kayın validem bir geldiğinde bakmış iyi süt durmamış demişti 😇 konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Ne yaptınız? Doktorunuza danışınız mı bu konuda?
Cherryblossom S2021S ellemeyim sıkmayın veya ovmayın bu durumda zamanla duzelir. Hormonal bir durum bildigim kadarıyla
ErkekkAnnesii S2021S banyodayken hafif masaj yapın süt birikmesi diyorlar geçer ileride hafif masaj yapın
Bebegimm1 S2021S anneden gecen hormonlardan dolayi oluyormus ellememek gerekiyor yayarsaniz enfeksiyon olabilirmis siz dokunmayin sakin geciyor orasi
S2021S Cherryblossom kayınvalidem ara ara masaj yap demişti, doktorumuza bir danışayım en iyisi, teşekkürler cevabınız için 🌺
S2021S Hshsh8282 bizim ki de 3 ay 13 günlük bugün.. Kız bebeğim.. Demek ki her iki cinsde de olabiliyor.. Bana da ara ara masaj yap, durmasın süt demişti.. Epey sertleşmiş.. Duş aldırırken farkettim, bugün 😌
Cherryblossom S2021S valla cogu kisi masaj demiş ama ben ellenmemesi gerektigini doktorumuzdan öğrenmiştim siz en iyisi sorun aynen 🌸🙏
Nihan21 S2021S yok canım ben hemşireye göstermiştim yeni dogdugunda olmuştu kaynanam ov zeytinyagla dedi dinlemedim hemşire hiç ovma o kendi kendine geççek dedi geçti sonra kendiliginden indi şişlik süt toplanıyomuş 😊
oznur23 Cherryblossom benim bebeğimin de göğsü şişti, doktor büyükler masaj yap falan derler sakın dokunmayın demişti
Masalmmmmmm Kızım 2 aylık onda da oluşmuş bugün farkettim bayağı da şişmiş doktorumuz a sormayı unuttm ya annem ov masaj yap dedi ama karışmak istemedim arada huysuzlanıyor acaba bu yüzden mi
Sudetunaaa Evet canım önemli birşey degil cok icini ferah tut altın I alırken bebeğinin orayı hafifçe işaret parmağınla veyw baş parmağınla ov masaj yap süt durur yoksa orda
minikmelegimmmm S2021S dokunmayın sakın benim bebeğimde de vardı yenidoğdugunda birkac ay sonra geçti doktor ellemeyin sakın dedi
S2021S Kızlar şimdi doktorumuzdan bilgi geldi.. Kesinlikle dokunmayın kendi kendine geçer diye yazmış 🤗 masajı sormuştum özellikle.. Dikkat edelim bebişlerimize.. Sevgiler 🌺
Nihan21 S2021S eski insanlar kaynanaların koca karı işleri fikirleri hiç bitmez her dediklerini dinlememek gerekiyo
Chocoletebitter S2021S ben bir videoda izlemiştim, ellenmemesi gerekiyor Dr götürün doğru yöntemle sütü sıkmıştı.