Uykusuzbebe Merhaba kızlar bebegim 6 aylık ve emerken kafası su gibi oluyor sanki yıkabnıs gibi terliyor basına gelen var mı ? Bilgisi olan nedendir acaba
42Eylul07 Uykusuzbebe biz 2 aylığız bizim de ayni normalmis emerken efor serfediyous cok yoruluyormus
Deletedmom_73 Uykusuzbebe Normal bir şey canım benimki emmedi ama arada silikonla emiyor terliyor yoruluyor çünkü
Nisa2121 Uykusuzbebe canım bizimki yazın o sıcakta bile terlemezken şimdi hasta diye su gibi kafası terliyor. Bronşit başlangıcıdır. Dikkat et yavaş yavaş kendini gösterir.
42Eylul07 Uykusuzbebe o zaman bilmiyorum yanlis yonlendirmiyim bi dr gidin isterseniz iciniz rahat etsin
Uykusuzbebe homosapiens dr alerji ihtimalinden bahsetti o yüzden aslında böyle bir cevap gelecekmi ona bakmak istedim 🥶
Uykusuzbebe Prettywoman91 yogurt verdim yanakları kızardı lor peynir verdim yüzünde 4 tane minik kızarıklık oldu
Prettywoman91 Uykusuzbebe kafa terlemesi yapıyormuymuş alerji 😦 benim kızım iki aylık alerjisi var ve kafası inanılmaz terler sadce emerken değil uyurkende. Bende doktora soracaktım normal mi diye
Prettywoman91 Uykusuzbebe bu arada test yaptırın o zaman. Kakası gürültülü köpüklü mü karnından gurultu geliyor mu ?
Uykusuzbebe Prettywoman91 şöyle doktoruma sordum arastırmak lazım dedi bir hastamın dedi sadece sol kolu terlerdi dedi ve alerji çıktı altından bakılması gerekir dedi
Uykusuzbebe Prettywoman91 yaptıracagım yeni basladık ek gıdaya bir kaç günlük bir mesele benim için ama kakası o sekilde değil
Deryalim Uykusuzbebe benim.bebegimde 6 aylik emerken kafası çok terliyor doktoruna sordum,doktor spor yapmis gibi düşün dedi nasil spor yapinca çok terlersen bebeklerde emerken ondan terliyorlar dedi.