Öncelikle merhaba taze anne sayılırım bebeğim 5 gün sonra 3 aylık olucak hamileligimde bile sütü gelen bir insandım hatta 40 gün göğüsümü taşıyamıyordum sürekli kıyafetim batıyordu sütüm akıyor ve bebeğim çok güzel emiyordu ben 40 gün annemin yanında kaldım çünkü ailemden uzakta başka şehirdeyim ve eşimin görevi nedeni ile bakacak kimsede yoktu birde doğumumda zor geçmişti o yuzden 40 gün eşimdende uzak annemle birlikte baktık kızıma ve ne süt sorunum oldu nede emmesinde sorun 40 günün sonunda evimize geldik ve eşim çok dik ve inat biridir ve kendi doğrusu nu dayatır hep çok gazlı bir bebekti ve gazı gelince de emmek istiyordu ama ben bunu eşime anlatamadım bir türlü oda sütün gelmiyor aç bu çocuk diye hem mama hemde bana sağıp vermemi söyledi hatta kaç defa kavga bile ettik sağmak istemiyordum biliyordum sonrasında yaşayacaklarımı ama artık stresten ötürü sağıp ölçülü veriyordum ki gözü görsün sütümün geldigine ve bebeğin gazdan böyle olduguna herneyse bebegim tam 3 haftadır meme reddi yapıyor ve şu son 2 haftadır imkansız veremiyorum her türlü şeyi denedim ama 1 2 gün emiyor 3 gün yine aglama krizleri memeyi itme agızdan çıkarma bir gece zorla verebiliyorum uyku sersemi olup sağmaktan ötürü ve stresten de sütüm baya azaldı hissediyorum eski dolgunlugu yok ve sağarken bile zorlanıyorum lütfen yardım edin bu durumu yaşayıp çözüm bulan emzirme danışanı ilede görüştüm ama fayda etmedi çok korkuyorum bebegim emmedikce sütüm azalıp vermeyecegim diye çünkü daha çok küçük 5 gün sonra 3 aylık olucak