Edamasal Merhabalar süt sagmayı ne zaman kestiniz, sütleriniz ne zaman azaldı acaba 4+16 günlügüz daha yeni geceleri kalkmıyorum sagmaya
gulsnmstf Edamasal 2 saatte bir sagiyodum 5 aylıkken kızım uyanınca yapmaya başladım ve azaldı sık sık sagmadigim için sık sık sagmaniz lazm emmedi bzmki ne yazikki 6 aylıkken tamamen bitti sütüm
gulsnmstf Edamasal tabiki gide benimde fazlaydı ama mastıt olursun bosaltamadigin jjcin onu geçtim sagmadikca emmedikce azalır süt ben artık gece beslenmesi yapma uyanınca yedir dedi doktor ole yaptığım sagmadigim için azaldı bı anda
Aalizzwell Edamasal gündüz 3.5-4 saatte bir sağıyorum gecede 2de son kez sağıyorum sabah 10da tekrar başlıyorum 4-5 sağım oluyor toplamda 12.ci ayından önce gece gündüz 3saatte bir sağıyordm kızım 2ci ayında bırakmıştı emmeyi sadece sağımla verdim ve hala öyle
Edamasal Aalizzwell bizimki emdiği için azalttım ben ilk zamanlar bende öyleydi 4 saatte bir sagıyordum şimdi günde 2 yada 3 kez sagıyorum
Edamasal gulsnmstf mastit gulsnmstf mastit olmuyorum çok şükür şiştikçe sagıyorum mutlaka. Emiyor bizimki bu arada