Nur76 Kizlar bebegim 1 aylik oldu kalça ultrasonu cektirmem lazim devlette hangi bölüme randevu aliyoruz acaba bilen yazabilirmi istanbulda oturuyorum bu arada ve ozelde cektiren varsa fiyati nekadar acaba özelde
Nursena0606 Nur76 2 ayın dolması gerekiyor diye biliyorum. Bugün ben doktora 150 verdim. ultrasona 60 vereceğim Aralık 15 e gün verdiler.
SinemCnsvr Nur76 çocuk doktoruna randevu alın o yönlendiriyor sizi ben devlet hastanesinde yaptırdım gayet güzel ilgileniyorlar
Gul-42 Nur76 😂😂demi özelde yaptır ya sonucta kalca bu esım öle dedı bana rısklı bsy ozelde yaptır dedı
Nilunas 150 muayene 180 de ultrason a verdik gelişim geriliği çıktı 2. Kontrole devket hastanesine gittik çocuk doktoru ultrason a yönlendirdi o günde ultarsonu çektik doktora gösterdim sonucu
Nilunas Nur76 normalde verilmiyor ogün tamamen şans eseri gelişti😅 biz randevu alcaktık dedim kaç aylık diye sordu bende 2 bucuk diyince hiç kalça ultrasonu çektirmediğimizi düşünüp günü geçnesin diye aldı bizi içeri 😅
Nilunas Nur76 yani al canım randevunu. Hem aşılar hem mama üstü başı derken özel doktora fırsat kalmadı artık bziim. Ayrıca çok ilgili bir doktora denk geldim onla devam edicem.