Zeynepnazinannesi Ek gıdaya başladık 3 kuralı ile vermeye çalışıyorum ama ne vermeye çalışsam almıyor öğürüyor ve katıla katıla ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Ymr Zeynepnazinannesi bide meyveyle dene ozaman😔 ben şeftali veriyorum çok sevıyorlar yoğurt falan bide aptamilin yada hipin kaşık mamalarından
Hercai88 Eğer yoğun kıvamlı veriyorsanız ondan öğürüp kusacak gibi oluyor ve istemiyordur yoğurdu kaynamış soğuk ile biraz cıvık hale getirin verin patates püresinede aynı şekilde su ve zeytin yağı ekleyip kıvamını yumuşatın
Hercai88 Zeynepnazinannesi benimde bebeğim ilk yoğurt verdiğimde aynı oldu sonra yemek istemedi sulandırılmış halde verince daha çabuk kabullendi ve her sebze haşlamasına ben zeytin yağı katıyorum bir tatlı kaşığı hem sindirimine yardımcı olur kabız olmasını engeller malum ek gıdaya geçince en çok kabızlık ile karşılaşıyoruz 💗 Kolay gelsin şimdiden stresli durum tadımlar biliyorum ama zamanla çok zevkli hal alıyor o yedikçe sen doyuyorsn 😂
Zeynepnazinannesi Hercai88 Yaa bugün o patatesi verirken ben benden geçtim resmen öğürüyor ağlıyor boğulacak gibi oluyor en sonund bıraktım vermedim bende
Hercai88 Zeynepnazinannesi dediğim gibi yutamadığı için boğmuştur aynı durumları ysşadım o yüzden sebzeleride sulu ve yağlı olsun