Yagmurtekin Oğlum yine bronşit olmuş, kayınvalidem soğan suyu vericem diyor 3 damla. Bir şey olur mu? Veren var mı aranızda 6 aylık
Prensimmm52 Yagmurtekin midesine zarar verebilir daha çok küçük ben günlük aldım aktardan günlük sakızı diye de geçiyor sabah akşam onu yaktım onun dumanına da pamuğu tutum pamuğun üstünde hafif siyahlılar olunca göğsüne koydum 3. Gün öğürmeyle birlikte balgam kustu sadece ve öksürük hırıltı hiç bir şey kalmadı
Meloo7 Yagmurtekin öyle bir teknik olduğunu duydum ama bebeğin daha küçük ek gıdaya bile geçmemiş içini yakmaz mı sence?
Yagmurtekin Meloo7 Bende öyle diyorum ek gıdaya başlayalı 1 ay oldu ama hiç vermedim soğanlı bir şeyler
Meloo7 Yagmurtekin anlıyorum iyi olmasını istiyorsun ama bence verme bol bol emzir süt zaten bağışıklığını güçlendirir canım ❤️
Balarisi_melisEla Yagmurtekin kurutulmuş ayva yaprağı çayı öksürüğe çok iyi geliyor benim kızimda gecen haftalarda çok öksuruyordu o ara kullandim bronsite çok iyi geliyor
Yagmurtekin Meloo7 maalesef mama kullanabiliyoruz, 1 buçuk ay emzirebildim sadece. Bende vermek istemiyorum iyi gelir antibiyotiktir dedi o yüzden sormak istedim ♥️