BenMathilda hayal_perest Minik12_3 Alaranaz Annelik serüveninin en tatlı heyecanının, hevesinin de bükülebildigini bize göstererek hesabınıza 1 gün askı işlemi kazandınız. 🙏
Minik12_3 Tugbatugba123 @hayal_perest gayet doğru söylemiş yani ne bekliyorsunuz Buradaki insanlar ya kız ya erkek diyicek merakınız gidericekmi gerçekten şaşırıyorum hayretler içerisinde okuyorum böyle şeyleri heves edersin okey de cinsiyet tahmini Nedir abi ya yeni moda heralde buda 🤭 doktor cinsiyet tahhmini yapabilir sadece aklınızda bulunsun.
Tugbatugba123 Minik12_3 Tahmini olanlara sordum. Madem saçma geliyor başlıgi görüyorsun niye giriyorsun posta?
Tugbatugba123 Alaranaz tahmini olanlara sordum. Biri bişey yazınca arkasından aynı şeyleri yazmaktan vazgeçin
Tugbatugba123 Minik12_3 senin yaptığın inan daha komik geliyor. Rahatsız oldugun posta girmezsin. Sanırım bugün kötü gunundesin ve caticak bişey ariyosun:)
Minik12_3 Tugbatugba123 kırmak istemem canım benim kirdiysam afola kötü günümde değilim sadece bana saçma geliyor birçok kişide benimle aynı fikirde siz bilirsiniz içinizi rahatlaticaksa sorun ne diyim
Alaranaz Tugbatugba123 ben kimsenin ne yazdığını okumadım hanımefendi.Kim nasıl tahmin etsin cinsiyetini.Tahminle olsaydı kimse doktora cinsiyet öğrenmeye gitmezdi.Üslubunuza dikkat edin
2cocukannesikizimveoglum Arap takvimi var Son adet ayinizi ve hamis kaldiginiz yas kac soyleyin Tahmin yapx😽