Adababy Kızlar ön dişlerimde çürüme var restoratif diş yapılcak ama önce dolgu ve kanal tedavisi yapılcak korkum şu ki ön diş uyuşturulurken iğne vurulduğunda acır mı ya ön dişe işlem yaptıran varmı. Veya restoratif diş yaptıran varmı
Makaron_88 Adababy benimde haftaya zirkonyum yapılacak ama iğneden önce uyuşturucu jel isteyin iğne girişini hafifletiyor daha iyi oluyor ben hep isterim
Deletedmom_36 Adababy Arka dislere anestezi yapilirken nasil acimadiysa on dislerde ayni acimiyor😊on disleriniz icinde zirkonyum oneririm on disler icin daha estetik duruyor gecmis olsun simdiden💐
Deletedmom789 Adababy uyuşturucu iğne acıtmıyor ki, çok hafif bir batma hissi oluyor ama çok da önemli değil
Adababy Arka dişlerimde işlem gördü ama iğne vurulurken sinek ısırığı gibi hissettim ön dişten korkuyorım
Deletedmom_36 Adababy Ne yapicak doktorunuz on dislerinize restoratif estetik uygulamaya deniliyor ama zirkonyummu laminemi kompozitmi ne uyguluycak?
Deletedmom789 Adababy anladım canım, uyuşturucu sprey tarzı bir şeyleri varsa sıkmalarını rica edersin
Adababy Deletedmom_36 işk önce kanal tedavi sonrası dolgu sonrasında restoratif diş ön dört dişe yapılcak önler rengi eşit olsun diye kenarlarıda kısa diye
Makaron_88 Adababy bnim bir kaç işlemlerim daha var yani toplu ödeme yapıyorum tane olark bilemiyorum açıkçası