prensannesi55_ Kızlar bebeğim 10 buçuk aylık televizyonum unitede duvara assam unitemi koyacak yerim yok bebeğim sürekli televizyona gidiyor dokunuyor önünde bekliyor ne yapmalıyım nasıl bir koruma yapabilirim tecrubeli anneler yardımcı olur musunuz
Deletedmom0099 prensannesi55_ ben sattım çünkü ileri seviyesi üstüne çıkıp tvyi devirmek oluyor. konsol aldım rahat ettim
Damla29 prensannesi55_ duvara asılıydı dahada yukarı astık tv üniteside duruyor yerinde suan cıkamıyor üstüne cıksada eski zaten cok sey değişmez benim için tabi eğer cıkarsa artık çaresine bakıcaz
cocomelon33 prensannesi55_ Miny Baby Eşya, Tv sabitleme, Deprem Güvenliği Kayışı-Metal başlıklı https://www.hepsiburada.com/miny-baby-esya-tv-sabitleme-deprem-guvenligi-kayisi-metal-baslikli-p-HBV00000U2C1H?magaza=portakalsafety&url_src=ios-product-detail bundan aldık ve bugün yaptık çok sağlam oldu
prensannesi55_ Damla29 Ya gercekten isimiz zor yastık koydum bir suru hepsini aşıyor yinede dokunuyor onunde bekliyor
prensannesi55_ cocomelon33 Teşekkür ederim bende almalıyım peki sizinde onunde bekliyor mu surekli dokunuyor henuz cekemiyor ama bunu nasıl engellerim 🤦
Damla29 prensannesi55_ bekler inatlasınca daha cok yapıyorlar bizimki bi ara 1 hafta kadar koltuga cıkmayı öğrendi oyun sanıyordu ve saga sola atlıyordu sonra inmeyi öğrendi o 1 hafta ben yemek bile yapamadım 2 kez düştü koltuktan bazı dönemler cok zorlayıcı oluyor malesef hele bide yaramazsa bizimkisi 1 dk durmaz ben nere o oraya
cocomelon33 prensannesi55_ 7.5 aylık oğlum henüz tv salonda, biz oturma odasına geçtik küçük olunca daha iyi ısınıyor diye ama salona geri geçince tvye gider kesin ünitedekileri karıştırır
prensannesi55_ cocomelon33 Benimde surekli gidiyor yastıklar koydum onlarıda aşıyor ne yapacagımı sasırdım 🤦
Bebegimm1 prensannesi55_ duvara monte ettirdim buyuk baya adama da soyledim duvari 2 kat fazla delin ama saglam olsun dedim.bana bunun burdan dusmesi için sizin asılmaniz gerekli ama o sekilde bile duşmesi çok zor dedi sizde oyle bir sey yapabilirsiniz tv camina da ekran koruyucu da alicam ilerleyen zamnda uni teyi bende kaldirmadim ilerde çıkmamasi gerektigini anlicagi sekilde anlatirim diye dusunuyorum.eger cikarsa da satin yada ailenizin evine goturun buyuyene kadar orda kalsin yada oturdugunuz yerde bodrum kat varsa oraya kilitleyin aklima bunlar geldi
prensannesi55_ Bebegimm1 Şuan yastık koydum gecemiyor fazla malesef ne ailemin evinde yer var ne de bodrum katı ama bir caresine bakacagiz tesekkur ederim 🙏😊
Deletedmom5284 prensannesi55_ ben ünitemi sattım yüksek konsol aldım onuda duvara sabitledim televizyonuda duvara astık