Deletedmom6262 İyi akşamlar hanımlar tek başınıza bebeğinizi banyosunu nasıl yaptıryosunuz 2 aylık oldu ben annemle yıkıyoruz
dikenlerinleydisi Deletedmom6262 duşakabinde yere havlu serip uzandirarak yıkıyordum en son başını yikardim yavastan su dökerdim
Bebegimm1 Deletedmom6262 dogdugundan bu yana eşim veya kendim yikiyorum kuveti falan her seyini hazirliyorum tek kolumla yikardim tutup ama siz file ustune yatirip yikayin her sey elinizn altinda olsun çok kolay yikamasi suyu dokerken dikkat edin en son başını sampuanlayip yikayin
ayseeeasln21 ben kendimle beraber sokuyorum banyoya kucağımda yıkıyorum kuvetle bebegim coo agliyor durmuyor zaten
brnykt 2-3 aylıkken kendim yıkıyordum ama sonra doğrulma çabaları, durmamalar başladı. 6,5 aylık olduğunda babyjemin banyo oturağını aldım tam anlamıyla o zaman kendim yıkamaya başladım 😂
Demetslt Deletedmom6262 20. Gününden itibaren kendim yıkamaya başladım. Şarki söyleye söyleye yıkıyorum kuvete file açıyorum
nelmali Deletedmom6262 duşta suyu açıp duvara sabitliyorum küçükken bir koluma yatırıp diğeriyle yıkıyordum şimdi taşıyamıyorum kuvet filesine yatırıp aynı sistemle yıkıyorum 17 günlükten beri kendim yıkıyorum 2 aylik oldu
Tazeanneg Deletedmom6262 bebeğim 4 buçuk aylık eşimle yıkıyorduk hep gecen kendimi gaza getirdim daha ne kadar onunla yikayacagim diye bi gün herseyi hazırladım oda beni izliyordu sonra yıkadım korktum bisey olacak diye ama elhamdülillah sıkıntı olmadı
saresmami Sokuyorum muslugun altina tamam oldu bitti 😂😂😂 bazen kolumda tutup yikiyorum muslukta bazen havlu seriyorum yatiriyorum sampuanliyorum iyice heryerini ☺️ Bazen babasi küvette yikamaya heves ediyor küvette öyle ikimiz yikiyoruz keyfine 😅
Evintoprak Deletedmom6262 ilk banyosunu kaynnmla yaptk 3 aylik olacak 2 güne bi tek basima yikiyorum.cocuk kuvete altma bitaz kiyafet koyuyorum sicak suyu dokuyorm bebegi uzatiyorm icin on kismini kopukluyorm sonra döndürüp elime aliyorm basinu sirtnin keseleyip cikartiyorm.