Birdenizhikayesi Kızlar 10 aylık oğlumun ast ve alt değerleri yüksek çıktı doktor ultrason istedi 9 aralıkta randevu bulabildik karaciğer enzimleriyle alakalıymış bilgisi olan varsa beni de bilgilendire bilir mi? Açıkçası biraz korkuyorum bu arada alt 97 ast 125 🥺🥺
Asl90 Birdenizhikayesi bebeklerde yüksek çıkıyor bu değerler paniklemeyin çoğu bebekte yaşanıyor. Kullanılan ilaçlar etkili karaciğeri yoran besinler etkili emziriyorsanız bunlara dikkat edin
Birdenizhikayesi Hbbsnnplt 1 hafta sonra tekrar gidicez ultrasonda bişey çıkmadı çok şükür tekrar bakılcak değerlerine
Birdenizhikayesi caglanurcagla merhaba evet düzeldi çok şükür bitki çayları içiyodum diyetisyene gidiyodum ondan kaynaklı yükselmiş bırakınca düzeldi
EEMDC44 Birdenizhikayesi bizde de çıkmıştı bu değerler yüksek ultrason da bakıldı bişey çıkmadı ben rezene içiyordum onutamamen kesmemi söyledi doktor çocuğa iyi olmuyormus bir de sab simplex damla kullanıyordum onu da bıraktım bir haftada düşüşe geçti şuan tamamen düzeldi eğer sizde bitkisel bir çay falan iciyorsaniz ya da damla kullaniyorsaniz biraz ara verin belki sebep o dur