Girlpower Sadece 1-2 ay kadar kullanıldı kızımın odasını ayırdığım için fazlalık duruyor. Sallanır, iki kademeli, yanı açılıyor ve anne yanı oluyor çok memnun kaldığım bir yataktı hiçbir deformasyonu yok sıfır gibi içindeki yatak yataş-kraft marka pamuk park beşik yatağı ve yatağına uygun lcw marka lastikli çarşafları da mevcut hepsini birlikte vereceğim. Fiyat: 500 TL İstanbul Pendik elden teslim alabilirsiniz :)
gocebebirbayan Girlpower bebeğinizi kaç aylıkken ayırdınz odasını yani. Bende 16 aylıkken ayırıcam ama kararsızım yine de
gocebebirbayan Girlpower teşekkür ederim. Benim ki gözünü açıp bakıyor yoksam orda ağlıyor. İnşallah benim kzım da böyle rahatça yatar odasında ilerde 🌺 hayırlı satışlarınız olsun 🙏🏻
Girlpower gocebebirbayan gece uyandığında benim kızım da ağlıyor beni yanında istiyor gece birkaç kez uyanıyor ben yanına gidip yatıyorum biraz tekrar uykuya dalınca dönüyorum ama sabahları uyanıyor kendi kendine konuşuyor yatağından iniyor falan şimdiden yerini odasını yatağını bilsin istiyorum😊