eylul5534 Delirmek üzereyim. Asla uyuyamıyorum . Surekli ağlama krizleri 😫😫😫😫😫 hayattan bunaldım . Gündüzü ayrı gecesi ayrı . Sanırım ben hazır degılmışım anneliğe demeye başladım artık 😢
Beyzza16 eylul5534 ayni şeyler benim kızımda da var 4.aydayiz. Katila katıla ağlıyor resmen krize giriyo bende kafayı yemek üzereyim inşallah bir an önce biter 🙏
eylul5534 Beyzza16 sırt kucağa değdiği an deliriyor sanki bir yerler açıyor gibi katıla katıla ağlıyor , kucağımda gezdirmek istiyor sürekli . Oturalım kıyamet kopuyor 😫 çok yoruldum … kafamı duvara sürtesim geliyor 🥲
Sedayun13 Bizde 4. Ayın içindeyiz uyutmaya başladığım an ağlıyordu devamı kucak ısıtıyordu dolaşmak isiyordu biraz düzeldi şükür
eylul5534 Sedayun13 ay ne zaman düzeldi ne kadar sürdü 😞 3 gündür böyle . Asla sallayarak uyutmadığım bebek şimdi 5 saniye durmuyor
Hnf123 eylul5534 Ayy aynı ben sürekli kucağımda ve oturunca katıla katıla ağlıyor sırt ağrısından duramıyorum sürekli huzursuz bir yeri ağrıyor gibi. Ne zaman bitiyor ki bu atak
Ball-kizimm eylul5534 ahaha bizimki daha 3 aylık her allahın günü aynısını yasıyorum kolik dogduk simdi bide 3. Ay atagında 🙄
Uzayiko eylul5534 onu biliyorum :) benim sorum şuydu aslında doğduğu gün mü baz alınıyor yoksa 40+0 hafta mı yani normalde doğacağı gün mü ?