Kaan25_ Rkyyksl tamamlayıcı sağlık sigortası nasıl bilmiyorum ama bizim gittiğimz doktor serdar karakaş a alife da çok iyi bi doktor ilgileniyor
Smy16 Rkyyksl medicalparka gidiyoruz biz, batıkentte nihan gökçe var sürekli ona gidiyoduk ama artık aşırı kalabalıklaştı hastası çok fazla malüm bizde hastalıktan dolayı kalabalık olmaması adına keçiören medicalparka başladık ordada rana hoca var oda çok ilgili herşeyi sormadan anlatıyo felan tavsiye ederim
Esila15 Rkyyksl Keçiören medical park . Ali Selman doğukan. Doğumdan beri kontrolündeyiz memnunum. Telefon numarasını veriyor
Kirazmevsimi Rkyyksl liv hospital hafsa uçur baya ilgili ve tecrübeli bir doktor. İlk zamanlar keçiören medical park da rana hocaya gidiyorduk orda doğduğu için. onu da sevmiştik.
Kaan25_ Rkyyksl ben cerrahın numarası verdi genelde onla iletişimdeyim ameliyat olduğu için kontroller serdar bey ama numarasını almadım veriyor mu bilmiyorum ama bi gidin derim çok ilgililer uygun fiyatları da
Aleykanat1 Liv hospital doktorumuz Hidayet Katipoğlu, ilgili, telefonunu da veriyor , mutlaka oneririm