Gamzelimm kızlarım 20 sinde tam 2 buçuk yasinda olacak . Ben önceden lazimlik alıp salona koymuştum çizgi film izlettim bikac kez birlikte lavaboya gittik . Peçete konusuna falan hakimdi çiş yaparlardı bazen bay bay yapalım derdim sifonu cekerdik bazen kaka yapalım derdim yaparlardı tesadüf işte 😊 slep kullanıyordum ben onun üstünde küçük bebek vardi bebekler bez kullanır falan derdim anne ben abla oldum dediler bı ara. Neyse az önce baya detaylı yazdım kızım koluma vurdu silindi 🙄 hani cocuklarin hazır olduklarına işaret konusu varya bikac saat çiş tutma kendini ifade etme hepsi vardı . Bir hafta önce kötü bı bez aldım kızım anne acısı dedi gel bakayim dedim bilinçli değildim o an bez sıkmış benim kızımı dedim . Oyle söyleyince ağladı bez sıktı ben artık bez istemiyorum falan dedi bende pek hazır değildim doğrusu çünkü ikisi aynı anda tuvalet istiyor bir saat çıkamıyoruz . İlk gün sürekli pantolona yapınca aldım karşıma çiş kaka pantolona yapılmaz tuvalete yapılır bazen unutabiliriz ama her zaman olmaz vs dedim o gün çok yoruldum yeniden bez taktım sbaah olunca bez sıktı diye ağladı gerçekten sıkmadı bu arada . Yine çıkardım bugün lazimliga kaka ve çiş yapıyor bı kızım. Diğeri de bez sıktı diyor iki üç saat kuru kalıyor ama unutup altına yapıyor onuda hallederim diye ümit ediyorum tamamen supriz bir şekilde tuvalet eğitimi alıyoruz galiba bende daha inanamıyorum ne kadar doğru oldu yada olacak mı emin değilim belki size de fikir verir özellikle bez sıktı olayı .