pasaminannesi06 Arkadaşlar e bebekten aldim Harika ama aklıma takılan su içinden beyz lastik var çıkıyor hemen kullanan var mi nereye takılıyor o tamamen ne ise yarıyor birde
Mom107 pasaminannesi06 bayb plus mı demek istesiniz acaba eğer öyle ise ben termos ve mama termosunu aldım gayet memnunum ama öyle beyaz lastik vs görmedim
Annisss pasaminannesi06 koydugunuz gibi sıcaklıkta tutuyor çok güzel 6 saat sonrası içinde yine 1 saat falan mama yapabilecek sıcaklıkta kaliyo
pasaminannesi06 Mom107 evet baby plus e bebek bende 4defa kullandım cok güzel fzkaradas34 hesabına yazdaniz size resim atsam baksanız olur mu ?
demetdemircioglu Mom107 merhaba bugun bende baktim da 49.90lik olanlardan mi mama termosunuz? Yorumlarda kimi memnun kimi değil bilemedim😓
tosuncukannesi Mom107 demetdemircioglu merhaba durumun üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama bendd baby plus termos almayı düşünüyorum nasıl memnun kaldınız mı termoslarımdan 🤔
Mom107 demetdemircioglu evet ondan 6 saat diyor ama 3-4 saate kadar tutuyor ki bu süre bence iyi bir süre
aselmommm demetdemircioglu Korkmaz aldım ilk doğduğu zaman avmden akşamdan koyuyorum sabaha kadar sıcak hatta öğlene kadar çok memnunum fiyatı da çok birşey değildi
demetdemircioglu tosuncukannesi ben instagramda serisonubebek sayfasindan aldim bondigo marka orda fiyatlari cok uygundu onlardan memnun kaldim yazin kullanmistim ki o donem 12 saat kadar sicak tutmustu ucuz diye 2 boy aldim tavsiye edebilirim☺️
Mom107 tosuncukannesi evet kesinlikle bebeklik sürecinde dışarıda gece mama hazırlama kolaylığında elim ayağım olmuştu şimdi oğlum büyüdü artık ihtiyacım kalmadı ama o süreçte vazgeçilmez bebek ihtiyaçlarındandı
demetdemircioglu tosuncukannesi https://www.instagram.com/p/B122g98FQEm/?igshid=bdgeqopv6vh8 üründe kılcal çizikler mevcut yaziyor o yüzden uyun fiyatlari ama göremiyosun o çizikleri🤣 özellikle incelemiştim☺️