516256 Merhaba arkadaşlar bebeğim 4 aylık acaba hangisini kullanmalıyım ve ne zamana kadar kullanmalıyım
Bebegimm1 516256 ocean microfer kullaniyorum saglik ocaginin verdigi yan etki yapabiliyormuş microferi severek içiyor gorunce direk agzini açiyor 🌸
kenankaan 516256 ocean microfer kullanıyoruz tadı güzel oğlum severek içiyor, ne zamana kadar kullanılacağını ise doktor karar verir kan değerlerine göre
vildanamine 516256 sağlık ocağından vegofrom verdiler ama kızım sevmedi hep kustu bizde oceon aldık onu severek tüketiyor kusmuyor
516256 kenankaan bişey daha danışacagım vitamin d3 ile kan damlası ne kadar arayla veriyorsunuz verirken ikisinide aynı Andamı
kenankaan 516256 aynı anda veriyorum, aç karnına verip süt ürünleri ile çakışmamasına dikkat ediyorum
Elmass42 516256 microfer kullandım 1 yaşına kadar hem renksiz hemde içeriği en temiz kan damlası o bazıları kabızlık yapıyor ama bunda öyle bir şey olmadı rengide kırmızı değil dişlere de zarar vermiyor renkli kan damlası ilerde dişleri karartma yapıyor