YeldaKuzey Evde sebze ve et kalmamış hafta sonu alışverişe çıkamadık. Bugünde hava çok soğuk çıkamadık ve benim hala yemeğim yok. Ne yapabilirim pratik siz ne pişirdinizz 😁
Toprak_2019 YeldaKuzey firinda patates soğan soslayip kizarticam karnabahar kizarticam yanına yoğurt dünden karnıyarık pirinç pilavı var yeter çok şükür
mercanmeb Tavuk Göğüslü Patatesli bulgur pilavı yaptım valla kocam akşam vardiyasında tekimm süt yapsın dye kendime yaptım 💪🥰🤣
Mom54554 YeldaKuzey Dana haşlama var , kısır çekti canım onu da yapacağım , ıslak kekim de var dünden😀bence yeter
kaansmom YeldaKuzey pilav kavurma salata yaparım yeter hergün hergün tek derdim ne yemek yapsam oluyor 😶
MervEslinArden YeldaKuzey Sabahtan beri cam perde sil süpür canım çıktı yemekle uğraşacak derman kalmadı çeşit çeşit valla. Fırında tavuk patates, pilav bide salata yeter 🤷♀️
Aselinannesii6 YeldaKuzey yaa bizde de bugün et sote pirinç pilavı salata var 😀 sizde pratiğinden bi patates yemeği makarna yapın yoğurtlu 😋😋
Ogullarinaasikanne YeldaKuzey canim ben tavuk corbasi ve lahana sarmasi yaptim ama böyle durumlarda corba makarna güzel olur kurtarici. Bir mercimek corbasi olabilir yaninada soslu bir makarna misss🙈