Balkizlarim Buse60 Eşim aradı şimdide eşimin işyerine yakın biyerde evin camları kırılmış camlardan uzak durun dedi yağmurda ciseliyor Allah yardımcımız olsun hafta sonu uyarıldı haberlerde 🌼🌼🤲
Alaranaz Buse60 yaaa balkonumda herşey kırıldı , heryerden ambulans sesi geliyor , camdan bakarken bi tane teyze yere düştü zor kalktı ayağa 🥺 Allahhh beterinden korusun inşallah kimsenin canına bişey olmamıştır.Arnavutköy’deyim burası çok fena
0znur Buse60 havada demir bariyerler, çöpler uçuşuyor resmen, ben böyle fırtına ilk defa gördüm İstanbul’da. Balkondaki demir sandalyemiz bile uçtu. Uçan çatılar, devrilen ağaçlar, elektrik direkleri. Allah yardımcımız olsun.
Aezgi İstanbul kücükcekmecedeyim burasıda ucuyor resmen arkadasım gelicekti gelemdi arabayı dısarı parketmeye korktu üstüne birsey düşer diye😂😂😂 asırırı derecede fırtına var😷
Reckless Buse60 Ay annemler beylikdüzünde hastaneye gitmişlerdi kimse dışarı çıkmasın diye tutmuşlar herkesi hastanede bi süre otoparka geçip hızlıca çıkmışlar annemler 🥺 allah kolaylık versin
2guzelinannesi Buse60 sinoptayiz burasida ucuyor resmen pencereler titriyor. Kizimin bisikleti balkonda ordan bursys gidiyor balkona ciktim dengemi kaybettim cocugun biri yurumeyemedi disarda