Marjinal_Anne2 EmineB10 ay aslımda çok mantıklı ya kzım yemediği için balıgı nerdeyse sliyodum menüden 🤦🏼♀️😂
EmineB10 Marjinal_Anne2 kızınız kaç aylık bilmiyorum ama alerjik bir durum yoksa damak tatları değişiyor siz haftada bir menünüze ekleyin o da zamanla alışacaktır. Hem çok faydalı hem de dediğim gibi bir gün kafam rahat 😌
Marjinal_Anne2 Pares işte bu ya😍 en sevdiğim görüntü valla ☺️🙈 çok seviyorum sebzeyi , ellerinize sağlık 😍
ofkelisirin Marjinal_Anne2 iş yerine de koyuyorum artan yemeğimizi de yapcam artık karar verdim 😅 teşekkürler
Marjinal_Anne2 Duyguss21 ay ne güzel menü bende kabak tatlısı bu hafta yapmayı düşünüyorum Ya fırında ama🙈☺️
Duyguss21 Marjinal_Anne2 enfes oluyor aşırı pratik ve leziz kuzum ben önce tencerede yapiorum kabak tadı gitsin diye sonra fırına mutfis oluyor
monalissa Marjinal_Anne2 bugünküne daha karar veremedim ama dünkini söyliyeyim,fırında tavuk şiş, yanında patatesiyle sürdüm fırına, yanınada pesto soslu makarna yaptım, çok yakışıyor ikisi,🌺
Annekuzusu7 Marjinal_Anne2 ahahajha benimde 1 kaşık yemeğim yok uzandım koltuğa tüm işler bitmiş gibi bi kahve de ben alayım bacım😂😂😂 bezelye yapıcam galiba 🤭