2tontikannesi Arkadaşlar aile hekimliğinden aradılar 9.ayda kızamık aşısı varmış kızımın zamanında yoktu yaptıran veya bilgisi olan var mı
Kayram64 2tontikannesi 1 yaş aşısı olan kkk ( kızamık,kızamıkçık,kabakulak) aşısını 9.aya çektiler biz yaptırdık 2 hafta önce bir sorun olmadı çok şükür
haziranin25i 2tontikannesi biz yaptırdık. Sağlık bakanlığı duyuru geçmiş bu nedenle kızamık kızamıkçık ve kabakulak 3 aşı olacak.
Seyma_29_ 2tontikannesi benide aramışlardı doktorumuza danıştım ben 12. Ayda yapalım dedi o şekilde yaptırdım
2tontikannesi Ardahsyn bugun tekrar aradılar 9ayda kesinnikle gel dediler aşırı ısrarcılar bir arkadaşıma da size söyledikleri gibi söylemişler o yuzden çok tedirgin oldum
2tontikannesi haziranin25i peki bu 1 yaşında tekrarlayacak mı bilginiz var mı 2 ay arayla aşı yapmazlar heralde 10 aylık olacağız 1 hafta sonra
haziranin25i 2tontikannesi yok o zaman yapmıyorlar 9.aya çekilmesinin nedeni de Türkiye de göç çok olduğu için bu hastalıklar artmış bu nedenle sağlık bakanlığı bilgi geçmiş 9.aydan sonra yapmaya başlayın diye.
2tontikannesi 2prenses1anne çok teşelkür ederim içim rahatladı resmen hiçbir ebe sizler gibi açıklama yapmadı
2prenses1anne 2tontikannesi rica ederim ne demek aile hekimliği doktorum çok güzel açıklama yapıyor sağolsun bana söylenen bilgiyi söyledim sadece😊😇🙏