Tbaltn Sızdırmayan bez arıyorum bır sürü denedim prima ve baby turco sızdırıyor. Kızım şuan 21 aylık ve hangi bezi kullansam pişik yapmaz ve sızdırma olmaz. Farklı markaları kullanan anneler yorumlarınızı bekliyorum.
ilkbahar Tbaltn doğduğundan beri hep sleepy kullandım 18 aylık 🙂 sıkıntı yaşamadım arada farklı markalar da oldu ama daimi olarak sleepy
Kayram64 Tbaltn primanın hangisini kullandınız premium care sızdırmıyor aktif bebek sızdırıyor mesela 😑 e bebeğin baby me ve prima premium care kullanıyorum bir problem yok gayet güzel 👍🏻
Sanem5580 Tbaltn doğduğundn beri sleepy kullanıyoruz. 18 aylık ve bir yaşından beri külot bez alıyoruz çokta memnunuum.
Tbaltn ilkbahar sleepy bende bir ara denemiştim ama sankı biraz kalın gibiydi ince modeli var mı acaba ?
MybabySK Benim oğlumun da bütün bezleri sızdırdı ve inanmazsınız şu an birkaç gündür A101in soffia pure soft kullanıyorum hiç sızdırmadı. Ama biraz büyük aldım belki onun etkisidir
Tbaltn Sanem5580 külot bez giydirirken ben cok zorlanıyorum kızım hiç yerinde durmuyor normal bezi bile zor takıyorım külot bezde baya zorlanmıştım🥱
Ikra-5561 Tbaltn numarayı büyütün benimkinin arkadan taşıyır kakası.molfix kullanıyorum.külot bez kullandınız mı 21 hareketli bir dönem ondan taşar.çıçıtlı yada külot kullanıyor musun bez kaymasın diye
Tbaltn Ikra-5561 büyük almıştım zaten baby turcoda cıtcıtlı giydiriyorum bezi kaymıyor ama bazen sızdırıyor bezi. Normalde primanın günlük bezlerinden kullanıyordum cokta menmundum fakat 5 numaraya geçince bez sızdırmaya başladı mecbur başka alternatifler aramaya başladım.
Ikra-5561 Tbaltn molfix drneyin birde isterseniz yada bimin bezini benim görümcem oğluna kullanıyor bayağı hiperaktiv bir çocuk hiç sızdırmıyor.ben hiç kullanmadım ama eltim bana migrosun bezini de çok övdü