TinkyWinky 16 aylık oğlum 2 aydır yürüyor kızlar kışlık ayakkabı veya bot almak istiyorum öneriye ihtiyacım var.Lc waikiki den aldım bir tane ama sanki bileklerini sıktı biraz sertti ayakkabı yürüyemedi ayağa kalkıp .Hafif, sıcak tutan kışlık ayakkabı veya bot önerisi istesem sizden 🙏ayaklarımız tombik rahat edebileceği marka model bot arıyorum yardımınıza ihtiyacım var 🙏
MinnakAsel TinkyWinky Viccodan bak canım ilk adım botu diye geçiyor hafifler rahatrahat giyer kızım 6 aydır yuruyor bizde onlardan kullanıyoruz lwakininko ağır geliyor kızıma
Alpingo TinkyWinky vicco alma su geçiriyor 2 tane aldım elimde patladı..decatlondan yada süperfitten bakabilirsin
_esraaozturkk_ TinkyWinky yellow kids yazıyor Cnm ilk defa duydum aldım ama oğlum için raht oldu güzel içinde kalin
agacsizkoala Geçen kış bunu aldım yürümesi çok rahattı ama evet su geçiriyordu , yinede bütün kış giydirttim çok rahat yürüdü diye yeni başlamıştı çünkü , bu kış LC den aldım ama çok pişmanım ayağında çok ağır kalıyor galiba zor yürüyor
Deletedmom_109 TinkyWinky yeni yürümeye başladıysa bilemedim ama decatlonun botları hem sıcak tutuyor hem de su geçirmiyor ben de çok araştırmıştım. Yaşadığınız yerde decatlon varsa bir bakın deneyin isterseniz