Mom54554 Bu bilezikten aynısı olan varmı acaba , veya altından anlayanlar kaç gram oluyor bunlar , bana hediye gelmişti ben bilmiyorum kaç gram olduğunu ve anlamıyorum bilezikten falan takmadığım için , anlayanlar varsa yazabilirmi çokk acil 🙏
esraeerdogann Mom54554 yanlış olmasın ama 8gr 9gr civarı oluyor bu hediyelik bilezikler ben öyle biliyorum ama benden daha iyi bilen biri çıkar elbwt
Girlpower Mom54554 22 ayar olduğu gözüküyor kaç gram olduğunu net bilemeyiz ancak kuyumcu tartar söyler onu ama ortalama 7-10 gr arası bişeydir :)
3oglanannesi Mom54554 en basit yöntem kuyumcuya git tartsın biz burdan bilemeyiz..ama hediye geldiyse 5 10 gram falandır en fazla.
Mihrimah3 Mom54554 tartmadan bilemezsin mutfak tartısı falan varsa kendinde tartabilirsin ama 10 gramdan az 7-8 Gr gibi duruyor
Mom54554 Hazelnur29 Türkiye’de ne kadar ediyor bunlar şimdi Ben yurt dışında yaşıyorum burda satmak istiyordum da ondan sordum cnm olmadı satıyım diye , nasılsa takmıyorum
RainOverMe AkileUgurDefne o kadar vermezler hıc kullanmadıgım bılezıklerı dugunde bıle taktırmadım kendıme, sıfırdı yanı, onda bıle fiyat dusurduler takmadan getırecegım de dedım gerı gıdınce degerını dusurdu kuyumcu. Ustelık her seyı de kendısınden almıstık