Mavilimorcicek Kızlar özelde yaptırdım dışımı 500 lira verdim 1 sene oldu daha bu sabah düştü 1 sene geçtiği için ücret alıyoruz dedi sekreter bu ne sacmalik yaparken doktor 5 sene bişey olmuyor benim yaptığım dise diyordu var mı usulünü bilen bu işin yardım
Lulemom Mavilimorcicek amma sallamış 😄 kompozit dolguların ömrü 2 yıl zaten. Ha evet uzun zaman gider o ayrı ama garanti vermek saçma. Yalnız 1 dolguya 500 lira çok fazla. Kanal falan da mı yaptı
Mavilimorcicek Sekreter le konuştu m doktor la konuşup arayacak beni devlette yaptırdığım dolgu senelerdir duruyor yazık ya
Mavilimorcicek Lulemom evet evet kanal dolgu yapmıştı 5 sene gider dedi benim yaptığım diş 1 sene dayandı şimdi ücret vermem gerekir mi yoksa halkımı savunabilir miyim kadın da bir egolu varya sorma
Lulemom Mavilimorcicek yani kimisi ister kimisi istemez. Aslında etik olarak istememesi gerek. Gidin bi konuşun belki ücret istemezler.
Lulemom Mavilimorcicek parayı verdikten sonra her yerde yaptırırsın o zaman. Ben olsam oraya gitmezdim
Mavilimorcicek Lulemom gitmicem zaten her sene 500 lira dolguya mi vercem resmen ticaret e dökmüşler işi ya sağlık düşünen yok