Tugbatugba123 Karşılaştırma amaçlı değil kızlar benim kızım çok iştahsız o yüzden üzülüyorum biraz sizin yakın aydaki bebek boy kilolari ne kadar
Ysm2019 Tugbatugba123 24 aylık 12 kilo 87 boy 1 yaşından itibaren sadece 1 kilo aldı doktorumuz normal dedi yani
kokusudalin 24 aylık 11 aylıktan beri 13 kilo hiç almadı. Geçen boy ölçümü yapıldı pek uzamamış 86 ydı. İştahsız diyemem ama çok hareketli
Tugbatugba123 kokusudalin benimkide 1 yaşına kadar ne versem yedi yürümeye başladıktan sonra yemeyi bıraktı. Çok hareketli bende üzülüyorum artık.
Tugbatugba123 Mihranimmm 11.500 canm. Çok hareketli ve doğru düzgün bir şey yemez. Yürümeye başladıktan sonra yemek yemeyi bıraktı. Onun öncesinde ne versem yerdi
Tugbatugba123 Ysm2019 beni.kide 1 yaşından sonra 1 kilo aldı. Bende doktora götürsem mi diyorum. Sizin doktorunuz normal demis içim rahatladı sağol canm
Mihranimmm Tugbatugba123 benim kızım çok hareketli değil bi de makarna çok yiyor ondan kilo aldı biraz . Yumurta hiç yememiştir. Kahvalti etmez . İştahsızlık aynı şekilde
MinikPrensesannesii Tugbatugba123 21 değil ama 18 aylık kızım 4 gün önce ölçüldü 13 kilo 600 gram 81 cm Di. Sağlıklı ise kiloyu takmayın bence