Busetmr Kizlar selam oğlum dün hastalandı ne oldu anlamadım ben evdeki çocuğa ateşi 39 u gördü fitil attım 37.9 oldu 4 saat sonra tekrar fırladı calpol verdim dolven verdim ama ılık banyo yaptırdım ılık bezle eklem yerlerini sildim ama düşmüyor bir türlü burnunu sürekli enjektör serum fizyolojikle temizliyorum öksürüğü de var dün devlete gittim insan orda daha da hasta olur yemin ederim gerisi geriye döndük oğlum 9 aylık hastaneye yatırmadan antibiyotik tedavisi vs verilir mi yoksa gitsem özele yatırırlar mı zor nefes aliyo burnundan dolayı artık halı kalmadı resmen yada yapabileceğim başka bişey var mi mama hariç bide portokal ve salatalik hariç başka hiç bişey yediremedim su da icmiyo napicami şaşırdım artık
Nesizade Busetmr kesinlikle beklemeyin imkan varsa özel yoksa devlet hastanesine götürün ciğerlere inmeden ben geç kaldım götürmeye zatürre çevirdi.nefesini açmak için hava veriyorlar ertelemeyin lütfen
2cocukannesikizimveoglum Busetmr dun gece bizde aniden Titremeyle beraber 40i gorduk Ben sok gecirdim,esim Almanyadan ates dusurucu getirmisdi,cok guzel 8saat idare ediyor,Simdilik iyiyiz,Allah sifa versn
Nesizade Busetmr ateş öksürük vardı bizde iştahsızlık coktu ama ben evde ilaçla dağla yollarla geçirmeye çalıştım maalesef geç kaldım gittiğimizde öksürük çoğalmıştı hemen film çektiker ciğerlere inmiş zatürre başlangıcı dediler hava tedavisi antibiyotik falan o şekilde düzeldi