BalpetegiKizim Merhaba.basima ilk defa geldi.daha önce gününde gelirdi adetimhep.Kizim 27aylik emzirmeyi bıraktım.23unde olmam gerekn adetim gecikti hala gelmedi.test yaptım negatif zaten korunuyoruzda.basina gelen varmı
Arvnlrn BalpetegiKizim arada olabiliyor ya dönem dönem olması normal dr bana 3 ay olmasan gel demişti şimdi mesela 6 aylık kızım ilk adetimi geçen ay oldum bu ay 6 gün geçti olmadım 😔🤯
BalpetegiKizim BalpetegiKizim 23ünde olmam gereken adet 9 gün gecikmeyle bugün oldum.dun akşam sıcak su torbasini kasıklarıma koydum o fayda etti die düşünüyorum .
Duruezgi44 BalpetegiKizim merhaba cnm benım kızım 8 aylık olacak 1 ay gecti regl olmadım test yaptım negatif senin günün de kısa strestendir diye geciştiriyorum bakalım ne olacak
Dmrcnn BalpetegiKizim merhaba benmde oğlum 20aylık emzryorum ben ve hayatımda ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum hamilelik dışı normalde günü asla şaşmaz doğumdan 1ay sonra eski düzene dönmüştü ama bu ay 20gün gecikti doktora gttm sorun yok streste yapmadım adet söktürücü kullandım işe yaramadı ve cok enteresan bu ay cevremde 4kişi aynı sorunu yaşıyor😅
Minikcivciv27 Arvnlrn canım benimkide 6 aylık benimde 8 gün gecikti test yaptım dün negatif yarın kan vericem bide
Arvnlrn Minikcivciv27 ikinci adetin mi şeninde ayy korkuyorum bende test çekecem kesin bugün alırım bakarım ama sanmıyorum olduğuna inşallah yoktur :(
Minikcivciv27 BalpetegiKizim evet testim negatif bende deneyim canım inşallah banada faydası olur dua ederim valla sana yoksa yarın bi gidip test vericem
Gullkaraaa Dmrcnn BalpetegiKizim benim de günü gününe olan reglim 13 gün geçti. Dün şükür oldum. Ama benim de çevremde olmayan, geciken bir kaç arkadaşım var.
Minikcivciv27 Arvnlrn yok canım bu benim 6. Olacak ama olmadım test negatif çıktı ama kan testi yaptırcam olmadım hala
Minikcivciv27 Arvnlrn ha anladım canım yok bu benim ilk gecikme kan verdim geldim şimdi bakalım inşallah düzensizlikten dolayıdır
Arvnlrn Minikcivciv27 inşallah cnm haber verirsin ama düzensizlik oluyor benim ilk çocukta 11 gün 8 gün gecikmelerim pluyordu 1 yaşına kadar normal yani korkma