Melekler oğlum da aynı şekildeydi hafta sonları okula gitmek için ağlayan çocuk okula gitmek istememeye başladı, okuldaki pedagogla görüştüm 5 aylık bi kardeşi var, kardeşini çok seviyo olabilir ama sonuçta oda daha bi bebek ve duygularını ne hissettiğini tam anlatamıyo, siz kararlı olun akşamdan okulla ilgili konuşmalar yapın kıyafetini kendisi seçsin vs dedi sürekli konuşun okula gitmesinin onun tercihinde olmadığını ona empoze edin dedi, bi sabah nasıl ağlıyo kendini yerlere atıyo gitmemek için dedim gel bu sabah birlikte yürüyerek gidelim(normalde servisle gidiyo) hemen ağlamayı kesti tamaaamm dedi☺️ Yolda giderkende anlattım işte her zaman böyle gidemeyiz çünkü kış geliyo hasta oluruz dedim(tekrar isticek çünkü biliyorum😂) o haftayı bi gün yürüyerek gitmek baya rahatlattı, hafta sonuda epey yoğun geçirdik baya yoruldu, yine konuştuk hafta sonu istediğin yerlere gideriz ama hafta içi okula gidiliyo bizde küçükken okula gidiyoduk dedim başladı ananem dedem gidiyomuydu diye böyle 10-15 kişi sordu😂 sorduğu herkesi görüntülü aradım dedim siz küçükken okula gidiyomuydunuz onlarda anlattılar 😂 böyle böyle atlatmak üzereyiz arada servis beklerken soruyo yine çantalı büyük çocuklar görüyo bu abidemi okula gidiyo vs diye ama o ağlama nöbetleri yok artık şükür ki ☺️