12345_tuncay Bebeğim 35 haftalık doğdu bugün 12.günümüz güzel emiyordu fakat bugün hiç uyanmak istemiyor o yüzden emmekde istemiyor bazen böyle uykuya düşüyor napıcam ben benim gibi olan var mı nasıl uyandırıyorsunuz yardım edin bilginiz varsa çok üzülüyorum
Deletedmom200 12345_tuncay sarılığı var mı topuğuna vurun hafiften ayağıyla oynayın rahatsız olup uyancaktir
Aselmiran 12345_tuncay farklı pozisyonlarda verin memmeyi uzanarak olur ayakta olur şarkı söyleyin sağlıkla büyüsün 🌸
ilknurryasa 12345_tuncay merhabalar bende 36+5 de doğum yaptım kızım emmekte zorluk çekıyordu sonra kılo yavaş almaya başlayınca sütümü hep sağarak verdim toparladı benden sana tavsiye arada sağ ver sadece emzirince emerken yorulup uyuya kalıyorlar sonra sarılık riski oluyor
Smyyecnar 12345_tuncay bezini açık bırakarak da onun hafif ısısını düşürün pramatüre bebekler zaten vücut sıcaklıklarını koruyanazlar zaten de hep uyurlar ve eğer hiç yemiyorsa biberonla veya şırınga ile besleyebilirsiniz bende aynı durumla çok karşılaştım bi doktorunuza danışın
12345_tuncay Amin inşallah teşekkür ederim bi kaç gündür çok iyiydi bugün noldu anlamadım çok üzüyor bu durum ne zaman geçer acaba 40 haftayı tamamlamak mı istiyor
Gelincik Çenesine uyarı verin topuğunu sıkın bezini acın uyarı verin uyanınca ver gözüne beslenmenin🤣
Portakal 12345_tuncay bacaklarına ıslaj mendil sür ya da memeyi ağzına koy biraz süt sık dur öyle çenesiyle falan oyna bi süre sonra emer Benimkide 36da doğdu 40ı çıkınca kendine geldi
BMA 12345_tuncay canim sarılığı vardir büyük ihtimal benimde oglum 35 de dogdu sarilik oldu hic uyanmiyordu kaldirmasak uyanmazdi zorla zarzor kaldirio emziriyodum ama 3 dk emmeden uyuya kaliyordu oyzden ben 2 hafta boyunca zorla biberonla verdim atlatti hamdolsun simdide emzirmeye calisiyorum biberonu kestim insaAllah tutucak memeyi
Esraogey 12345_tuncay altını açın alt temizleme pamuğunu ıslatıp silin soğuk olduğu için rahatsız oluyor benim bebeğim de aynı uyanmıyor sarılığı var uyandırmak içim yapmadığım kalmıyor saçımla burnunu kuşağını falan gıdıklıyorum normal koltuk altından gıdıklıyorum falan eziyet yapıyormuşum gibi hissediyorum ama napıyım 😰
Gelincik Bbm 32 haftaydı uyuyordu sürekli 40 hafta dolana kadar anne karnında saniolar kendilerini illa sarılık olunca uyumuyorlar yani bil istedim