Morfrenk Miniminimini valla naparsan yap dönüyor, kendini kurtarmayı öğrenmesi lazım bir şekilde oda döne döne oluyor zaten
kirmizibasliklikiz_ Miniminimini 6 aylik bebek kendini kurtarir birakin rahat uyusun 😁 benim oglum da geri donemiyor suan o pozisyonda sıkılınca agliyor kalkip duzeltiyorum sonra bakiyorum yine dönmüş 😂
GiybetReis Miniminimini yok ben daha kucuk sandım. 6 aylıksa dönmesi normal zaten o kaldırır kendini artık
Mervesahin59 6 aylık bebek kendini kurtarir artık ya, bende yenidoğan zannettim. Benimki 3 aydan beri yüzüstü Uyur.
yokbecanim Miniminimini gündüz uykularında gözlemleyin kafasını çeviriyor mu diye ama 6 aylık bebek döner durur zaten.engel olunamıyor maalesef
Bekirtalhammmm Miniminimini Gecici bir süre canm emin ol buna benim oğlum 5 aydan 7 aya kadar dönerek uyudu sen ara ara kontrol et yeter bırak nasil rahat uyuyorsa öyle uyusun yorgan istemez üzerinde uyku tulumu aldım kurtuldum o sorundan da yoksa yorgan ortunce ağlıyor uyaniyordu şu an 9 buçuk aylık yuzbustu dönerse uyanıyor kendi kendine genelde soluna yatar sırt üstü yatar dönerse uyanır🤭🤭🙈