muhammedim- kizlar bugun dogum yapali 1 ay oldu.dogumumda kesi atmadılar bu yüzden dikisim yok sadece 1 tane içten attılar ama hala düşmedi.sizce normal mi düşmemesi.bazilari alınması lazım dikişin diyorlar
Cnr060621 muhammedim- benim kendi kendine düştü baya dikişim vardı , bazen düşmüyormuş eriyormuş , farklı dikişler olabiliyor
Yagmuurr muhammedim- En geç içteki düştü benim dış dikişler 10. gün düşmeye başladı içerdeki 40 a yakın düştü
Caglarass muhammedim- Benim 3 4 tane kendiliğinden düşmüştü. 1 ay uzun bi süre sanki bi doktora mı gitseniz
muhammedim- Cnr060621 ilk kizimda 1 2 hafta içinde kendiliğinden dustudüşmüştü dikisim bunda neden böyle oldu anlamadim
muhammedim- Yagmuurr zamani var daha diyorsunuz yani.cunku anormal ise kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum
muhammedim- Caglarass gidicem mecbur🤷♀️herhangi bir ağrı sizi şişlik falanda yok neden düşmedi anlamadım gitti.ilk kızımda 1 2 hafta içinde düşmüştü bütün dikislerim
Ruveyd_a muhammedim- benim de iç dikişim fazlaydı 50 gün sonunda hepsi düştü afedersiniz genital bölgenix ne kadar kuru kalırsa o kadar erken düşüyor doktor bana sürekli fön makinesinin normal ısısında uzaktan olacak şekilde genital bolgeni kurut demişti gayet de iyi olmuştu
muhammedim- Ruveyd_a sacimi taramaya vaktim imkanim yok saçım basım yolunmuş gibi geziyorum evde😀 orama fon tutmaya vaktim kalmıyor 😁ama haklısınız kuru kalırsa o bölge daha çabuk düşer dikiş
muhammedim- SEDANURRRR tşk ederim tavsiyen için baslarda kullandım da bu aralar bırakmıştım kullanmayı devam edeyim en iyisi
SEDANURRRR muhammedim- benimde dış dikişlerim düşünce kullanmayı bırakmıştım baktım iç dikişlerim duruyo tekrar sürdüm 2-3 gün baktım düştüler