Tortilla_ haticenurela Serum fizyolojik sıkıp sonrada aspiratörle çekebilirsiniz. Karanfil kurusu da var ise yarım baş soğana batırın baş ucunda dursun
Trkanmete haticenurela sterimar burun spreyi kullanın. Gerçekten çok iyi. Kendim bile kullanıyorum. Bebekler için doğal okyanus suyu. Aspiratörle temizlemeye bile gerek kalmıyor
Sofita haticenurela izotonik ve şırınga alın eczaneden en iyi öyle temizleniyor bence nasıl yapacağınızın videoları var izleyin o şekilde.
Momster Sürekli serum fizyolojik damlatabilirsiniz buhar yapabilirsiniz ama doktorumuz çok sık aspire etmeyi önermiyor sürekli yapmak hassasiyete daha fazla tıkanıklığa sebebiyet veriyormuş
minikkoalam1 Bizim doktorumuz tonimer serum onermisti, aspiratör olarakta baby vac marka kullanıyordum cok iyi geliyordu ama gunde 1 2 defa yapmanız lazım yoksa tahris olur
Cnr060621 Ben ne serumlar ne soğanlar denedim aylardır , buhar makinası 1 günde sorunu çözdü ,çok şükür şu an iyi , ememiyordu nefes alamıyordu
Beray15 haticenurela kulağımızı temizledigimiz pamuk kulaklikla temizliyorum çünkü fidyilojik serum yetmiyor 10gun de 1 gidip alamıyorum tek bebekle