small_eagle 4.ay atağı tam olarak ne zaman başlar. 4.ayını doldurunca mı 3.ayı bitirip 4ten gün alınca mı acaba 🤔
Deletedmom0099 small_eagle bu siteye doğum gününü değilde doğması gereken günü yani 40+0 olduğu günü yazın söyler https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/
small_eagle Deletedmom0099 evet galiba girmişiz atak haftasına ve 35 gün devam edecekmiş… Aman Allahım 35 gün boyunca böyle uykusuz ve huysuz mu olacak acaba. Zaten gazlı bir bebekti 😭😭😭
Bersahefem Deletedmom0099 ben de baktım siteden de.37 haftalık erken doğdu bebeğim .neden doğdugu günü değilde doğması gerek günü yazıyoruz peki
Begonvil1 Bu siteye göre bizim 5 günümüz kaldı benim kız 1 aydır atakta mıydı yani böyle atağa can kurban valla her bebekte oluyor mu acaba bazıları aşırı zor geçiriyormuş ben açıkçası burada okumasam 4.ayın farklı bir süreç olduğunu anlamazdım bile
Deletedmom0099 Bersahefem çünkü gelişimi asıl doğması güne göre ilerler. yani her bebek asıl doğması gereken tarihe göre yürür veya emekler gibi düşünün, bu yüzden