aysecans7 Hanımlar 4 aydır adet oluyordum bu ay 9 gün gecikti. Emziriyorum, karın ağrısı bel ağrısı var korunuyoruz da. Böyle gecikmeler yaşayan var mı. Şuan bebeğim 8 buçuk aylık
Deletedmom0099 aysecans7 kızım 17 aylık 40ımdan sonra hemen adet oldum ama her ay farklı zamanlarda oluyorum ya çok erken ya çok geç gibi. kadın doğuma gittim doğum kontrol hapı verdi bu düzenler dedi ama kullanamadım henüz 1 yıldan önce düzensizlik çok normalmiş öyle dedi
Minikcivciv27 aysecans7 canım bütün postlar bu yönde sanırım mevsimsel bende normalde 4 5 aydır 2 3 gün erken veya geç oluyordum .bu ay 8 gündür olamadım dün test yaptım negatif ama olamayınca korktum yarın kan testi vercem benimde karnım belim ağrıyo ama bi olamadım
Poyrazalim_34 9 aylık bebeğim var bu ay olmadım mesela zaten ay bitti çok düzensiz 😔kızlar dış gebelik filanda olsa çıkar dimi çünkü bundan 1 hafta önce hafif lekelenmem oldu 2 gün ama sökmedi adet olacakmışım gibi ağrım var ama olamıyorum😔
hazalzehra00 benimde 6 gün geçti bi erde okumuştum ikinci doz aşıdan sonra kadınlarda adet düzensizliği oluyormuş kime sorsam geçiktim diyor acaba doğrumu
aysecans7 Hanımlar 10 gün aradan sonra oldu, rahatladım baya araştırmıştım emziren annelerin çok fazla düzensizlik oluyormuş