Yenianne1- Merhaba sevgili anneler oğlum on gündür ciddi şekilde bronşite yakalandı maalesef doktorumuzun verdiği ilaçları kullanıyoruz ama doğal tavsiyesi olan ya da süreci yaşayanlar var mı sizler neler kullandınız nasıl atlattınız
Aslmra80 Yenianne1- öksürük var mi muhtemelen öksürük vardır hiriltiyla beraber . Eğer varsa ben zeytinyagina karabiber koydum sabah akşam çok az ilitip göğsünü sırtını yagladim artı ayak altlarına vikis sürdüm birde cam kozalagi pekmezi icirdim kaç aylık bu arada ben yazdım ama
Mrcsn Yenianne1- yeni atlattık ilaç tedavisiyle çocuğunuz 1 yasindan büyükse bal ve tereyağı iyi geliyor deneyin Bi ama bu hastalık çok inatçı 15 günde havaydi antibiyotik di derken anca bitti ve biz tüm aile tutulduk artık kimseyle görüşmeme kararı aldık çünkü herkeste varmış
Yenianne1- Mrcsn Aslmra80 15 aylık olucak haftaya var evet çocuk balgam kusuyor sadece denicem bunları da teşekkür ederim
Yenianne1- Mrcsn evet 15 aylık nasıl uygulayabiliriz öyle maalesef bizim on gün oldu ama daha on gün sürer dedi doktorumuz 😔
Aslmra80 Yenianne1- kusmasi çok iyi balgami kusma yoluyla atıyor zaten balgami ya kaka yoluyla atar yada kusma yoluyla