Kattyperryy Kızlar ne yapabilirim doktora goturduk ilac yazamam çok küçük dedi biseyde yapmadi eve gonderdi evde yapabilecwgim bişey varmi çok oksuruyo burnuda akiyo kriz geliyo emmek istemiyo
Metesmom Kattyperryy Farklı bi hastaneye götürün bence. Bebekler arasında rsv salgını var. Yatış gerektirebiliyor, hava tedavisi falan uygulanıyor.
manicurist Kattyperryy sosyal medyada bugün cok karşıma çıktı ve bütün anneler deniyor bu yöntemi hakiki zeytinyağı içinede sarımsak ezip karıştırıyorsun bebegin ayak tabanına sürüp masaj yapıyorsun ve üzerine çorap geçiriyorsun bunu 2 günde bir yapmak gerekiyormuş taze hazırlanması önemliymiş öksürüğü kesiyormuş
Hayriyeasel manicurist Ben bu sabah denedim 2 aylik bebeğim gece çok öksürüyordu kizim sabah sürdüm gün boyu da öyleydi kokusu rahatsız etse de umrumda olmadı bebeğim gün boyu çok şükür hic öksürmedi
manicurist Kattyperryy bilmiyorum ki canım Ben hiç denemedim bi dene istersen olur belki işe yararsa hakiki zeytinyağına gerek kalmaz
Elifinannecigi Kattyperryy farklı bir doktor mutlaka görsün küçük ama öksürüyor illa ki bir şekilde tedavi edilmesi gerekir küçük bebeklerde öksürük krizleri tehlikelidir çok geçmiş olsun
Camekanne Kattyperryy Merhaba , hakiki zeytin yağı içine sarımsak ezın dinlensin o yağ ve ayak tabanlarına sürün 1 gece kalsın , bırkaç gün yapın bunu ve emziriyorsanız çiğ olarak sarımsak tüketin . Şifa olsun🙏🏻
Alyaprenses Mgtlh duydum canım ama küçük bebişljere önermiyorlar diye biliyorum 6 aylıktan sonda sıkıntı yok diye biliyorum 🥰