Mavilimorcicek Kızlar 3 gündür gece uykusuna geçmemek için direniyor ya dişleri kaşınıyor ne zaman geçer gu n içindezaten sürekli.hareket halinde ve yoruluyorum.birde gece bu şekil direnmesi beni bitiriyor 😁 geçiyor muuuuuggg
2cocukannesikizimveoglum Mavilimorcicek ha bu arada uykusuzlik nedi siz azi disler cikimca anliyacaksiniz😹biz gecen ay dogum sancisi cektik,ben dogum sancisi dogumda cekmemis biriyim sezeryan oldgm icin dusunjn yani
misssangreall Mavilimorcicek Ben beşiğine koyup ninni açıyorum birde oyuncak ver eline sevdiği bi dene bakalm insalalh işe yarar
Mavilimorcicek 2cocukannesikizimveoglum benimki sallanmiyor da yatıyoruz beraber kaçıyor en sonunda direnemiyor uyuyor ama o raddeye kadar benim sinirler al t ust🙁
2cocukannesikizimveoglum Mavilimorcicek ben uyu kizim diye sinirleniyorm banamisin demiyor,uyumak bu kadarmi zor ya
Mavilimorcicek 2cocukannesikizimveoglum valla ya bende anlamıyorum keşke uyusak şöyle deliksiz gece de uyanıyor sürekli ağzını tutuyo
Mavilimorcicek 2cocukannesikizimveoglum ya azı dişleri geliyor işte canım baktim da ilk azilar cok sınırlı herşeyi ısırıyor
Ahsenimveben 2cocukannesikizimveoglum 1 yasa günler kaldı azilar 4 birden 4 gündür ateş oldum resmen daha biri de patlamamış kaç gün sürer bu Allah rızası icin;(
Mavilimorcicek Ahsenimveben valla inan bilmiyorum ateş yok ama huysuz mızmız gece uykusuna direniyor şuan salonda reklam izliyor saat gece yarısı yaa
Ahsenimveben 2cocukannesikizimveoglum ates 3 ya da 4 gun sürdü 1 ya da gündür yok 1 azi kaldı sismis ama patlamamış cok aglayip huzursiz oluyo kucağımdam ayrılmıyor normalde kucakta çok durmazdı 1 kalan azı da ateş olur mu acaba yine
Mavilimorcicek misssangreall benle uyuyo yanına yatıyorum o şekil ama asla kaçmaya calsyo sonunda sızdı kucagmda🙁
Oku 16 aylik olucaz 1 aydır uyku düzenimiz alt üst oldu ne gündüz ne gece uyuyor oğlum azi dişleri gümbür gümbür geliyor 🤪