EsraKuzeyy Kizlar 3 gun sonra oglumun ilk dogum gunu. 1 yasina giriyor. Ona anlamli ozel bi hediye almak istiyoruz. Saklayip ilerde anı kalsin istiyoruz fikir verirmisinizzz
g-k-s0212 EsraKuzeyy şuan mutlu olacağı bir oyuncak alın derim ama anı defteri hazırlarsanız anladığı yaşta okur, fotoğraflara bakar. Yine de doğum günün de kendi ilgi alanıyla sevinsin. Anı defterine bakabilirsiniz sosyopixte 😊
Zsnbr EsraKuzeyy bnm 5 gün önce yaşına girdi kızım hatıra kalsın diye el ayak izi var ya ondan aldım instagramdan gerçi haşa yapamadım ama yapcam kızım hasta biraz toparlanınca yapcam
EsraKuzeyy g-k-s0212 okdr cok oyuncagi varki daha farkli bsy mi olsa dedik ama suan ilgi alani oyuncak cok haklisiniz. 🥰
g-k-s0212 EsraKuzeyy siz şimdiden güzel bir anı defteri hazırlarsanız ilerde çok güzel olur ama oyuncaklardan evde adım atamayacaksınız zaten bir sene sonradan selamlar 😅😅
EsraKuzeyy g-k-s0212 galiba ani defteri yapicaz esimde cok begendi bu fikri tesekkur ederiz 😂 suanda da aldigim tuk oyuncaklari atma doneminde zaten hepsi yerlerde yazik 😂
g-k-s0212 EsraKuzeyy Rica ederiiim 🥰Atarlar atarlar biz 2 yaş sendromu ile atma olayına yine başladık 🙈🙈😅
Zsnbr EsraKuzeyy çok teşekkür ederim ederm. Smdiden hayırlı yaşları olsun ama cok göze gelmesin doğum gününde nazar oluyorlar cidden 🙈 kızım doğum gününün sabahı hastanelik oldu asırı salgın var domuz gribi 🙈
EsraKuzeyy Zsnbr evet evet dogum gunu yapmama karari aldim zaten su donemde hic gerek yok. Dogum gunu 1 yaş cekimi yaptirdik birde aile arasnda bir pasta ufleriz yeter :)