2cocukannesikizimveoglum Kizlar kizim Biraz once Sandalyeden dusdu boynu bir kere katlandi sora kendisi toparladi Hala o travmadayim,ya kirilsaydi nebileyim neler neler,acaba yarim doktora goturup kontrol ettireyiimmi?ve hangi doktora goturmem gerek 1,5yasinda
Demirac19 2cocukannesikizimveoglum benim oğlum da bi kere böyle düşmüştü çok korkunç anlıyorum sizi, çocuğunuzu gözlemleyin tuhaf olan bir şey görürseniz doktora gidin
semaahmet 2cocukannesikizimveoglum ben gözüm iki dkk ayırdım dört yaşındaki kızım bir yaşını geçti oğlum onu yatak odasındaki yatağa çıkarmış güm diye bı ses geldi kostüm baktım oğlan yerde kızima dedim nereden düştü ne oldu sonradan söyledi eşime diyemedim vallahi kuzum gozelm yap uyutma iki saat ben öyle yaptım rabbim korusun tüm evlatlarimizi
2cocukannesikizimveoglum yavrukussss cok cok az bir mesafeydi simdi olctum sandeyleden yere olan cm 46
semaahmet 2cocukannesikizimveoglum Valalhi gözümü ayirmadim bidaha yemek yaptım aldım oglumuda yanına beraber yaptık acayip kort
Kivittin16 2cocukannesikizimveoglum Bildiğim kadarıyla düşmelerde düştüğü zemin(sert, parke, taş) ve çoçuğun kendi boy uzunluğundan fazla olan mesafeden düşmesi riskli ve gözlemlenip doktora götürmek gerekebilir. Bir doktorun videosunda öğrenmiştim. Geçmiş olsun. Uykusunu geçiktirin gözlemleyin
Kivittin16 2cocukannesikizimveoglum lütfen endişelenme gözlemle gerekirse acile git. Doktorun boy uzunluğu ölçütü vermesinin bir nedeni vardır. Youtube da Osman gönülal bebek ve çocuklarda düşme ve kafa çarpması videosunu izle.
2cocukannesikizimveoglum Kivittin16 tamam Canim cok tesekkurler boynuna cok koktm Kirilir pozisyondaydi cunki