morpatii Mide bulantısı yaşadınız mı pozitifken eşim galiba pozitif test vermedi benimde sabah başladı sürekli midem bulanıyor belirti olabilir mi? Emziriyorum tedbir almalımıyım hemen
-erCansu- morpatii annemin en belirgin belirtisi mide bulantisiydi zaten onun için gidip test yaptırmıştı pozitifti yani maske takarak emzirebilirsiniz 😢
_-annee morpatii mide bulantım çoktu pozitif çıktıktan sonra sağlık bakanlığının gönderdiği ilacı kullandım ondan sonra bulantıda kesilmişti
Umutegem morpatii mie bulantisi istifar hepini yasadim yemek yiyemiyordum cok afedersiniz artk midenin aci suyu geliyordu hastaneye gidip serum taktirdim sonra rahatlamistim
-erCansu- morpatii bende geçirdim maske taktım hep aşırı dikkat ettim ama oğlumada geçmişti malesef emziriyorum diye ilaçta kullanmamıştım oğlumda sadece 2 gün hafif ateş grip belirtileri oldu sonrasında hiç biseyi yok gbiydi inşallah geçmez bebeğinize 🙏🙏
AlyaMavi -erCansu- sizin Rsv dende yatmıştı dimi 😞 ne zaman korona oldu oğlunuz yoğun bakımdan çıktıktan yıl sonra mı ay sonra mı
Deletedmom_13 morpatii evet 3 aylık bebeğim de covid olmuştu. Ancak emzirerek atlatır bebeğin demişti filyasyon ekipleri. Bol bol emzirdim
Deletedmom_13 morpatii evet işte 3 aylıktı o da benimle beraber covid oldu. Ama yinede maske takıp elimi yıkayıp yaklaştım çünkü bebeklerden daha hızlı atlatiyor
morpatii Umutegem eşim dün gece test verdi bu sabah negatif çıktı bütün belirtiler vardı ki daha önce geçirdi birebir aynı belirtirler benim hala aralıksız midem bulanmaya devam ediyor bilemedim
morpatii Deletedmom_13 eşim dün gece test verdi sabah negatif çıktı benim mide bulantısı hala devam ediyor bilemedim test versem mi
-erCansu- AlyaMavi evet ozmn 2 aylıktı 🥺 biz geçen Mart’ta geçirdik kovit şuan 3 yaşında 🙏 bazen kötü şeyler hep üst üste geliyor napalm Allah dermansız dert vermesin bak bı şekilde geçti gitti çok şükür