Blt-aslmom Hayırlı akşamlar sevgili anneler kızım 11 aylık ve 9 aylık aşısı var mıydı acaba öbürlerini yaptırdım ama 9 aylık var mıydı hatırlamıyorum
birtutamsac Blt-aslmom 9 aylık yeni çıkmış 3 aylık koruma sağlayan ve 12. ayda tekrarı yapılacak olan kızamık aşısıymış. Ben yaptırmayacam aynısı zaten 3 ay sonra yapılacakmış
Hayal6190 Blt-aslmom benim bildiğim kadarıyla yok. Sadece kn tahlili alınıyor 9. Ayda. Sağlık ocağı öyle söylemişti
zeynepbalci Blt-aslmom bizi çağırdılar 6. ayda gittiğimizde, ama bazı yerler o aşıyı 9da bazı yerler 12. ayda yapabiliyormuş sanırım öyle duydum kesin olmamakla beraber
Mihrimah3 Blt-aslmom Aşı takviminde 9 ay aşısı yok 1 yaş aşısınin aynısını pekiştirme yapılıyormuş salgına karşı. Ama her sağlık ocağı yapmiyo elinde olan cagiriyo
birtutamsac Blt-aslmom 1 Yaşında da aynısı yapılıyomuş zaten dediğimi okursanız anlarsınız 🙃 3 aylık koruma sağlayan bi aşıymış suriyelilerden gelen bi virüs varmış
Birprensesannesiii3850 6 aylikken gittigimde 9 aylikken getir dendi aşı varmiş henuz olmadk ocakta ama kimi diyor vurdur kimi diyor vurdurma
Blt-aslmom Birprensesannesiii3850 yaptırma diyemem ama ben ilk defa duydum 1 yaşında biliyorum çünkü oğlumda öyleydi
zeynepbalci Blt-aslmom bi risk varmış işte göçmenlere mi yakınsanız yoksa kalabalığa mı hatırlamıyorum ona göre eeken yapıyolar ya da geç
Burcubatur Sağlık ocağından aradılar pazartesi kontrol ve aşınız var yaptırmak istermisiniz diye ne diye sorduğumda kızamık kızamıkcık bir aşı daha söyledi zorunlu olmadığını 1 yaşında bir daha yapılıcagını söylediler yaptırmıycam o yüzden