Kubrasen93 Kizlar 21 aylik kzmn ishali bi turlu duzelmedi sadece emiyo dogri duzgum birsey yemiyo reflor aldim ama ne icirebildim ne yedirebildim Gecmedi bir turlu ishali ne yapicam yardim edin lutfen
BirAlparslanAnnesi Kubrasen93 ayva yaprağı bulabiliyorsan kaynat suyunu içir anında kesiyor çok geçmiş olsun
FatosToprakDeniz Kubrasen93 doktora götürdünüz mu? Geçen hafta kızım da ateşle birlikte ishal oldu. Reflor ile 3 gün kullanılacak bir antibiyotik verdi doktor. 3 gün olanı çok zor içti Reflor da yoğurda karıştırıp verdim. İshali direk kesmek çok sağlıklı değil. Önce nedenini bulmak lazım.
ceyhunun_annesi BirAlparslanAnnesi kaç aydan sonra verilebilir acaba bebeğim 6 ay 18 günlük bizede ishal sorunu var
BirAlparslanAnnesi Kubrasen93 ama istersen şimdilik bide ılık yoğurdun içine biraz nişasta kıy karıştır yedir o da kesiyo
Toprak_9388 Kubrasen93 bende tavuk gogsu, haşlayıp yedryrdum bu durumlarda, mınık mınık, yexr ıse, yaradı, bende
BirAlparslanAnnesi ceyhunun_annesi ayva yaprağını diyorsan verebilirsin zaten ek gıdaya geçmişsinizdir ama nişasta için bişe diyemem çünki o aylarda bende bebeğime hiç kullanmadım küçük diye
Kubrasen93 FatosToprakDeniz benden gecti ishal ona Ilj kustu kustugunda dpktora gittik benden gectgni soyledi sadece migde bulanfisi icin igne yapip gonderdi