YeldaKuzey Selammm Hanımlar, oğlum 16 aylık yeni yurumeye başladı daha önce ayakkabı almadım doktorumuz yürümeye başlayınca alın demişti. Hangi marka ayakkabı alsam çok kararsızım. Var mı öneriniz 🤷🏻♀️
-erCansu- YeldaKuzey Bnce pahalı bişey almayın derim zaten kış geldi pek çıkartıp yurutmezsiniz herhalde ayakları çabuk büyüyor ilk adım ayakkabısı alabilirsiniz Asaf makosende çok güzel bu arada viccoda güzel
Toprak_2019 YeldaKuzey vicco al canım benim oğlumun ilk yürüme ayakkabısı vicco halada giyiyor çok memnunum
YeldaKuzey g-k-s0212 bugün mağazaya gidip baktım gerçekten güzel ve kalıpları değişiyor bazıları çok dar
g-k-s0212 YeldaKuzey evet değişiyor. Yorumlara bakarak ben vicco pino almıştım 1 numara büyük aldım tam oldu çok sevdi oğlum kot görünümlü olanından ama şimdi tabi daha kışlık bir model bakılmalı.
Toprak_2019 YeldaKuzey resim atmayı bilmiyorum ama mavi bilekli Bi ayakkabı almıştım ışıklı 180 liraydı geçen sene Aralık ayında aldım biraz büyük almıştım şuan hala giyiyo sonradan Bi tanede puma aldım ama onda ayağı rahat etmedi giymek istemiyo gidip mavisleri giyiyo ayagina😁😁